Retail

Harlemgruppen er et handelshus spesialisert på internasjonalt kjøp og salg av råvarer. Vi har spisskompetanse på handel i det internasjonale markedet samt merkevarer og retail-produkter. Retail-seksjonen med flere internasjonale merkevarer er i kontinuerlig vekst. Pålitelighet overfor våre kunder, godt kjennskap til trender og etterspørselen i markedet gjør oss i stand til å plassere produkter i rett distribusjonskanal til rett tid. En rekke sertifiseringer gjør oss til en foretrukket samarbeidspartner hos både leverandører og kunder.

Internasjonale varemerker

Harlemgruppen importerer og distribuerer en rekke internasjonale merkevarer til det nordiske markedet. Om du eier et varemerke med det rette omdømmet, høy kvalitet og leveringsdyktighet og er på jakt etter en representant i Norge er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi er stolte av vårt samarbeid med aktører både innenfor retail og helsekost. Referanser oppgis på forespørsel.

Private Label

Vi produserer og håndterer også private label for våre kunder. Med vårt eget lager på 5000 kvadratmeter med rense-, sorterings- og pakkeanlegg med 17 produksjonslinjer kan vi tilby fleksible løsninger både når det gjelder innpakning, vekt og volum av produkter under private label. Våre sertifiseringer sikrer produkter av høy kvalitet og åpner for flere muligheter for deg som kunde.

bilderekke